Att få följa

Just nu följer vi väl alla lillemans utvecklingssteg med spänning, det hör ju till med en liten bebis i familjen. Det är så roligt att vara med om allt nytt han lär sig och man väntar ivrigt på nästa sak. Dock så är han en liten filosof och har inte så värst bråttom, vilket iofs är helt ok, vi kommer nog hinna jaga och passa honom tills vi är less ändå.

Hursomhelst är det lätt att missa allt det som händer med de andra barnen, de som börjat bli så stora och jobbar hårt på sin självständighet emellanåt. Här kommer två utvecklingssteg från dem:

Skolporten

Enligt min mor kallas det i Finland för att skolporten öppnar sig när framtänderna tappas. Dottern har verkligen en port att tala om och jag kan tala om att hon längtar efter skolan!

Att välja själv

Den här 8-åringen ledsnade på sin mammas tjat om fotboll, innebandy och basket och bestämde att kampsport var hans grej. Fantastiskt roligt att han hittat något han trivs med och att se hans glädje att utöva det trots att det går både upp och ner. Idag gick det riktigt bra och instruktören berömde hela gruppen för de fina framstegen.

Kommentera inlägget här :