Slutspurt

Jaja, då var jag inne på sista veckan av praktiken. Ska avsluta och utvärdera det arbete jag gjort med mina patienter, ska bli spännande fast jag redan kunnat se resultat. Så synligt är det efter bara några veckors träning, fyra närmare bestämt. Där ser man hur mycket lite fysisk aktivitet kan göra i alla åldrar, det är aldrig försent!

Kommer att bli tråkigt att sluta, jag vill vara färdigutbildad NU för jag trivs så bra med att jobba. Kul är det, otroligt kul!

Så nu är det bara resten kvar och så är jag redo i juni, ge mig ett arbete bara.

Födelsedag med fyrkantiga ögon

Sonen fyller åtta år idag, inte klokt vad tiden går, för att tala i klyschor. Uppvaktade honom med tårta på sängen och med en liten hög med paket. En Bayblade-arena av mommo och moffa var väldigt uppskattad, likaså ett Bakugan-spel till Wii av ena morbrorn. Passande nog fick han även en Wii-konsol av den andra morbrorn, som går utmärkt ihop med den 22" platt-TV han fick förra året, också av en av morbröderna.. Min son är lite bortskämd prylmässigt, men inte av mig eller hans far. Vad ska man säga om det?? Nöjd var han iaf, eller det känns nästan futtigt att säga nöjd när han skuttade runt här av pur lycka!

Så han har tillbringat dagen framför TV:n, växlande mellan två spel. Därav de fyrkantiga ögonens födelsedag, låt gå för det då bara idag!

En helt ledig dag

Har blivit kvar i byn den här veckan då det är skollov nästa vecka, familjen kommer alltså hit idag. Så jag hade sovmorgon och en helt ledig dag framför mig, inte ledig som med barn hemma utan helt ledig, igår när jag la mig. Sov visserligen till nio men då hade jag inte somnat förrän vid tre.. Kollade ifatt True Blood (hela s03 sedd nu) och The walking dead (s02e01), så det var väl eget fel. Hursom var jag inte helt utvilad ändå men vaknade likväl. Och kunde inte somna om som en riktigt vuxen människa.

Har spenderat dagen med att ringa lite viktiga telefonsamtal, också så där vuxet, och räkna räkningar. Kan inte betala förrän bankdosan anländer ikväll, livet i en kappsäck! Men sen har jag bara varit rastlös, det är ju inge kul att vara ledig helt ensam! Så nu fördriver jag tiden med att kolla ifatt Grey's, som jag försummat när jag hängt hos en kompis varje onsdag. Kanske beroendet börjat släppa där.. ;-) Fast på onsdag sitter jag klistrad igen för de senaste avsnitten har varit såå bra!!

Väger alltså upp mitt väldigt vuxna vuxenliv med min ungdomliga fascination för serier..