Lillebror är här!

img_4607 (MMS)

Lillebror är här!

Dagarna går..

BF+3, nu är det officiellt den längsta graviditet jag har upplevt. Får man bli otålig redan? (För det är jag) Man ställer som in sig på ett datum och sen blir det ju antiklimax när inget händer. Till barnen har vi sagt att doktorn säger ett datum för att man ska veta ungefär när bebin kommer men sen är det bebisen själv som bestämmer när den vill komma ut, att det kan bli lite före men att man brukar få vänta lite extra. De verkar ha förstått det även om sonen hade nedräkning hela förra veckan fram till lördag. När det inte hände då så tog han det ändå med en klackspark och sa "det är bebisen som bestämmer". Men i morse frågade dottern: "Nääär ska bebisen komma ut?" Så nog väntar de.

Har försökt promenera en del, inte vara alltför stillasittande, känner att det trycker mer så nog närmar det sig.. men ingen smärta! Tänk att man kan längta efter smärta.. intressant det där..

Borde nog ha sett hockeymatchen i söndags, grym nervpirrare som säkert hade fått igång nåt. Men vad gjorde jag? Sov bort mest hela eftermiddagen och satt sen sömnlös stora delar av natten.. men jag såg en massa trevliga serier på TV, bl a förlossningskliniken på TV4 Fakta.

Så ikväll är det dags för semi, 10 år sen sist, känns bra det här. På söndag ska mannen och sonen gå på match.. är inte alls avundsjuk :-/

Nä, nu ska jag se förmiddagens avsnitt av förlossningskliniken =)

Ett något försenat tack!!

Tack till alla kära vänner som ställde upp och hjälpte mig att vinna en Matkasse från Linas Matkasse. Guld värt för en småbarnsfamilj!! Första leveransen kommer den 4 april och efter det ska jag berätta om det är värt det.
Linas Matkasse är alltså mat man får hemlevererad varannan vecka, varor som räcker till fem middagar för ca fyra personer + recept såklart.

 

Absolut att underlätta genom att man slipper planera måltider varenda dag men jag ser det också som en inspirationskälla. För jag har skitdålig fantasi när det kommer till mat, alltid samma gamla maträtter. Om man någon gång lyckas hitta ett nytt,spännande recept dröjer det inte länge tills det är lika uttjatat som alla andra. Det är konstigt egentligen, för jag är oerhört intresserad av mat, ffa näringsriktig mat. Men det är nog främst tiden som inte räcker till och sen det faktum att mannen är jobbigt kräsen när det kommer till variation och näring. Inget fullkorn, allt ska vara vitt!! Grönsaker är kaninföda!! Och bevare mig om jag skulle börja servera nåt så konstigt som Bulgur som variation till t ex ris!! Kan ju inte ens smaka bara för att det är annorlunda... Nå, det brukar inte alltid stoppa mig, speciellt helger vill jag absolut testa nytt när tiden och orken finns där och det får han faktiskt leva med! En del maträtter har t o m fallit i god jord, så det finns väl hopp =) Nu ska det iaf bli spännande att få lite nya idéer.

I övrigt har jag det lugnt här, på gränsen till tråkigt. Nu måste det börja hända grejer snart!! Var på stan i veckan och fikade med Malin, då passade hon på att ta den här snygga bilden på mig.



Misstänker starkt att hon har vidvinkelobjekt på sin kamera, så där stor kan man inte vara! Får mig då att känna mig mer sprickfärdig än jag gjort hittills. Imorgon är ju dagen D eller kanske F (som i förlossning, frihet, formåterhämtning, förväntan, fysisk smärta, falskt alarm) Barnen väntar verkligen, har fått jobba hårt med att tala om för dem att det ju inte alls är säkert att det blir just imorgon. Tror att det har gått hem lite iaf, men de väntar ändå! Och det gör då jag med...