Drömmar och ambitioner

Idag har det varit Lidingöloppet, en del av en Svensk Klassiker. En målsättning som borde passa perfekt för mitt trännigsupplägg då även Vasaloppet ingår. Men hittills har jag inte haft den ambitionen och det beror på en asak och en sak endast; cyklingen. Det finns inget tråkigare än att cykla! Tror att det hänger kvar från rehabträningen efter knäoperationen, vet inte hur många timmar jag trampat som cirkulationsträning.

Men idag, när rapporter börja trilla in från de som genomfört prestationen, då börjar det vakna inom mig. Kanske om man skulle ändå, om utrustningsfrågan skulle kunna lösas på ett smidigt sätt. En cykel är inte billig, precis, om man sen inte ens tänker fortsätta efteråt. Jag fortsätter att satsa mot Vasa, som planerat, får helt enkelt ta det från det sen. Nya mål kommer att behövas i vilket fall.


Apropå ambitioner, kanske även drömmar, så har jag tänkt göra ett besök på damernas innebandyträning. Börjar få svårt att stå emot suget, förhandlar för fullt med mannen och mommo om hur det hela kan lösas... För det vore en dröm, i all sin enkelhet!

Taggar: Innebandy, Träning, Vasaloppet;

Bästa peppen

Här ger jag er ett tips till er spellista som peppar er att pressa ut det där allra sista. Det är den starkaste låt jag vet! Håll till godo.
 
Taggar: Musik, Träning, pepp;

Statistiknörd

Lite som motivation så för jag dagbok över min träning, sen gottar jag ner mig i all slags statistik som jag kan uppbåda därifrån. Lite jobbigt är det såklart att räkan ut allt, vilken tur att det finns enkla verktyg på nätet ;-) Jag använde från början Shapelink.com just för deras utbud av statistik, sen kompletterade jag med Funbeat.se för att den är mer använd bland vänner. Tyvärr var deras statistikinstrument krångligt och jobbigt att använda. Men nu har de ändrat och även där finns snygga, överskådliga boxar numera. Kommer behålla shapelink för att den funkar bra med Runkeeper, men i övrigt är Funbeat.se klart mer användarvänlig just nu, finns som app också. Vill du vara min träningsvän kan du söka upp mig där, Linda J med samma bild som i headern.
Här får ni ett statistiksmakprov, det är varierande träning men visst märker man en viss inriktning?