Lunchpass



Om man jobbar alldeles vid ett gym gäller det att passa på och nyttja tiden väl. Mannen arbetar sent måndag-torsdag så ansvaret för att lämna och hämta barnen ligger på mig varje dag utom fredagar. Fredag morgon brukar jag börja med ett gym-pass och det är bra, men jag börjar känna att det behövs två gympass och hemmaträning som komplement till det. Alltså får jag offra en lunch i veckan, vilket verkligen inte är ett problem med nämnda närhet till träningslokal. Att dessutom nu, hemma parkerad i soffan framför OS-fotbollen, kan känna lugnet över att träningen för dagen redan är genomförd är en solklar bonus!

Jag gjorde det!

Det där planerade passet på rullskidor, plötsligt började jag hitta på en massa ursäkter för att slippa undan. Middagen låg i magen, tröttheten kom över mig och soffan kändes rejält lockande. Brottades ett tag med det där samvetet innan jag nästan hade bestämt mig för att imorgon minsann var en lika bra dag som idag att ge sig ut på, då kom mannen hem. "Du sa att du skulle träna idag, nu har jag stressat hem för att du ska hinna göra det. Det är bara pallra sig ut!" sa han och jag kände nästan en slags ömhet. Han förstod att det var viktigt för mig att få till den här träningen, vilket uppvaknande. Jag som trott att han mest tycker det är jobbigt när jag vill iväg på mina träningspass, det gör han förmodligen också men han verkar också förstå. Kan man smita undan från det? Det var bara att ge sig ut och det var riktigt skönt, det ska erkännas. Det är tur man har nära och kära omkring sig som ger en liten välbehövlig knuff ibland!

Så nu har jag kört 5 km (nåja, nästan då) på rullskidor och börjar ha balans på de där grejerna. Milen nästa, eller iaf 7,5 km =)

Så här glad kan man vara när man får åka v...

img_2149 (MMS)

Så här glad kan man vara när man får åka vagn, så mycket att titta på finns det också! Verkligen en gladskit, vår minsting. Ikväll har jag tänkt mig ut på ett pass rullskidor, få se om de starka vindarna håller i sig och ger rejält motstånd..?