Up, up and away

Så nu kan ni gissa att det här handlar om flygets dag på F 21 =) Och mycket riktigt så gör det det. Men kanske mest om Rix FM-festivalen och Eric Saade.

Jag verkar inte ha så bra koll nuförtiden, det var mannen som började prata om flyguppvisningar och till slut böev jag lite nyfiken och började kolla upp det hela. Till mn stora förvåning visar det sig vara ett jätteevenemang ute på flygbasen med festivalen som avslutning och när det stod vilka artister som skulle komma trodde jag att det måste blivit något fel.. men nä, sonen hade vetat om det hur länge som helst att t ex Eric Saade skulle vara där men inte sagt nåt.. i alla fall inte så jag hörde.

Planerade först för att mannen skulle ta med de två äldsta men jag var inte så lite sugen på att åka själv, så det slutade med att vi inhandlade fina hörselkåpor till lilleman och så följde vi med.
Mycket trevlig dag blev det, om än lång, Vi kom dit strax efter elva och Saade intog scenen kring 18-tiden.. många timmar blev det!

Flygplan fanns det såklart!




Här kommer Danny med fallskärm


Så här glad är man på festival



Danny kom vi riktigt nära under sounchecket


Väntan blev dock lång (hon somnade på riktigt)



Men till slut kom han!


Det här tyckte jag var bäst ändå:


Mannen han gillade planen bäst, kanske jag får låna ett filmklipp av honom att dela med er senare. Lilleman han åt och sov och verkade gilla sina kåpor.. tyvärr förevigade jag inte honom med dem. Så absolut en lång dag men klart värt och barnen var sååå nöjda. Idag har vi plågats med "In the club" mest hela dagen..

Fotbollsskola! Nu är det verkligen sommar..

img_3484 (MMS)

Fotbollsskola! Nu är det verkligen sommar..

Räddar dottern från solsting.. Hon kom in ...

img_5502 (MMS)

Räddar dottern från solsting.. Hon kom in och var knallröd om kinderna och vit runt munnen, alltså på huden runt munnen inte läpparna. Såg inte riktigt sunt ut och när jag sa att hon måste säga till om hon börjar må dåligt så säger hon "det gjorde jag ju i lekparken" med glad röst! Snabbgooglade solsting och mycket riktigt, blossande röd hud var inget bra tecken.. Så fram med en våt handduk över huvudet och ungen framför fläkten. Lite vatten och vattenmelon för vätskans skull och hon säger att hon mår superbra! Nu är hon strax på väg ut igen för henne går det inte att hålla inne.. På gott och ont, verkar det som.