Sköna Maj, välkommen!!

img_7236 (MMS)

Sköna Maj, välkommen!!

För det är fredag kväll och dans i folkets park...

Fast vad jag vet har vi ingen folkets park här, så vi får väl skippa dansen då. Fredagsmyyys it is, istället!!
Barnen äter kvarblivet godis från påsken, under de dagar vi var uppe i byn över påskhelgen hann vi konsumera åtskilliga kilon med godis. Mommo hade fixat påskägg, fammo hade fixat påskägg, min faster hade fixat påskägg och jag och mannen hade också lyckats fylla en påse med några godisar.. eller några hg.. kanske över 10 t o m..

Och så blev det faktiskt lite kvar också som barnen smaskar på ikväll. Så var det problemet löst..

För övrigt är det en lugn kväll, barnen hr varit ute nästan hela kvällen. Dottern har fått en ny cykel under veckan och lärt sig cykla utan stödhjul, helt överlycklig är hon och vi ser inte mycket av henne här inne utan mest något gult som svischar förbi här utanför då och då.

Cykeln är alltså gul

Egentligen hade hon siktat in sig på en rosa, med hjärtan, men den var tillfälligt slut.. Då såg hon den här och plötligt var rosa inte viktigt längre! Till mannen förklarade hon att lillebror kan ärva den sen och saken var löst =)

Och nu har lillebror somnat här i min famn och jag har en mycket oergonomisk ställning här vid datorn, suddar dessutom mer än jag skriver rätt. Så nu ger jag mig för nu..

Gladskiten!!

img_7154 (MMS)

Gladskiten!!