Och domen är...

ett sträckt yttre ledband, precis som det troddes från början. Smärtan från baksidan av knät är en slemsäck som är svullen, tydligen vanligt vid knäskador. Min trevliga sjukgymnast gav mig övningar att köra på gymmet, en återbesökstid om tre veckor och gott hopp om att det läker av sig själv. Dock, om smärtan och svullnaden inte gett sig under dessa tre veckor rekommenderade hon ett nytt läkarbesök för att eventuellt magnetröntga det. Vi får hoppas att det inte går så långt.

Undrar om någon kommer att stupa på dansgolvet ikväll..? Kanske i direktsändning.

Nu drar jag iväg till träningslokalen och jobbar på det här himla knäet!!

Halva veckan har gått

Min son sover, det har han gjort sen jag hämtade dem från dagis, jag ber att han inte vaknar nu när jag snart ska i säng själv. Vet inte vad det är med honom, det cirkulerar visserligen en väldig massa virus i vår by just nu så vad vet man. Fast min gissning ligger i att han brås på sin mor, nattuggla, och det hela beror på att han inte gick i säng igår förrän mycket sent. Vågar inte skriva hur sent, vill ju inte få en stämpel på sig som dålig mor.. ;-)

Magdalena Graf har fått hjärnblödning! Vad sysslar de med i Let's Dance egentligen? Dags för mörkerrädslan igen, speciellt efter att ha läst kvällstidningarnas djupa (hm?) granskning av sambandet stress och stroke bland unga kvinnor. Bara för att jag spenderar mina veckor ensam med två små barn, heltidsarbete och ett gammalt hus att sköta. Nej, jag stressar inte..

På fredag kommer mannen hem, två veckor har han spenderat hemifrån då. Visserligen var vi ju och hälsade på honom men det hjälpte ju inte hushållet, trevligt ska det bli att ha han hemma igen. På lördag bär det av till Luleå över dagen för ett barnkalas på Leos Lekland, på tal om stress alltså.. Nädå, det ska bli himla trevligt. Malin, vi har ju inte setts på ett tag nu.. =)

Idag jämförde jag biceps med min lillebror, han påstår att han vann och jag låter honom tro att jag tycker detsamma, det är viktigt för ungdomen att upprätthålla ett bra självförtroende. Jag vet ju själv sanningen.. hehe..

Imorgon ska jag till sjukgymnasten, äntligen. Hoppas på ett bra besked..

Nä, nu ska jag titta lite på tv, om jag hittar nåt bra. Längtar tills Grey's börjar igen, då blir det ordning på onsdagarna!

Idag är jag frusen..

Imorse när jag anlände till mitt arbete klocka 06.00 på morgonen möttes jag av ett personalrum med isande 13 grader i inomhustemperatur. Resten av dagen har färgats av starten kan man säga. En rätt trist måndag utan större händelser, trött efter helgen. 

Jag glömde nog att berätta om min karls underbara granne som hade fest till klockan fyra på morgonen i det lyhörda hus de bor i i Kiruna. Det hela började väl så oskyldigt med lite stereomusik men slutade i nån slags symfoni av piano, golvtrummor, gitarr och plötsligt en saxofon.. allt under alkoholens härliga influerande. Barnen hade somnat och verkade inte störas. Jag var nog mest road av vad som skulle börja låta härnäst men visst, det var lättare att att inte somna ifrån filmen den här gången.. Mannen däremot hade en tung natt tror jag, han sov bort resten av dagen efter att vi hade åkt hemåt. Sa nånting om att det var orättvist att han kände av baksmälla utan att få ha deltagit i festen..

Frös fortfarande när vi kom hem idag efter arbetet, började genast langa ved i pannan men det verkar som att det sitter i märgen på mig. Det här verkar bli en sån där kväll där soffan känns lockande, tur att barnen redan somnat. De kanske märkte av partyt ändå..


Barnen på besök hos pappa. Det är spännande att dela en madrass på golvet..